Er du modtager af indbetalingskort fra en håndfuld forskellige kreditorer og synes du også, at gebyrerne for de respektive kreditorer er lige i overkanten, specielt når de alle bliver lagt sammen? Eller måske afdrager du et lån med et relativ lille beløb hver måned, og restancen synes at være stagnerende pga. rente tilskrivningen som æder din månedlig ydelse.

Afskaf klatgælden og bliv rigere!
Mange som har taget et hurtig lån hist og her betaler oftest dyre domme i gebyr og renter. Mange er ikke klar over at selvom låneudbyderen tilbyder et BILLIGT lån til en meget LILLE månedlig ydelse, faktisk løber op i mange kroner og ører i sidste ende; hvilket også giver god mening. Men mange glemmer tit at læse det med småt før de underskriver låneaftalen.

Har man eksempelvis 2-3 mindre lån man betaler af på, det kunne eksempelvis være til at afbetale et 85 tommer fladskærm som man købte i den lokale elektronikforhandlere, eller man havde optaget et mindre forbrugslån online eller nogle af de populære kviklån som findes i lange baner.

Det lyder måske fristende at ens månedlig ydelse kun er på et par-hundrede kroner. Betaler man samtidigt et månedlig gebyr på, måske 50 kr blot for at lave en indbetaling – så kan det over længere sigt løbe op i mange penge. Betaler man derfor ind til 2-3 finansieringsselskaber kan gebyrerne samlet set, per måned løbe op i flere hundrede kroner.

De penge kan du spare, NU!
Findes der en fornuftig økonomisk løsning på dette? JA, hvad med at samle din totale gæld et sted og få et større rådighedsbeløb. Låneselsskaber som Kvikfinans.dk, DER.dk, Sparxpreslaan.dk, Leasy.dk og mange flere giver dig muligheden for at samle alle dine kreditorer et sted.

Fordelene ved at saml gælden, et sted
Der findes mange fornuftige grunden til at få gælden under, et tag. Nogle af dem kommer her:

  • Hos de nævnte selskaber foroven, er det muligt selv at indtaste hvor meget ens månedlig ydelse skal være på
  • Du har helt op til 120 mdr. løbetid på dit lån
  • Renterne er til at gennemskue
  • Du betaler kun et engangsgebyr – og hos nogle af selsskaberne er der ikke noget ekstra gebyr for at lave et afdrag gennem et indbetalingskort
  • Saml det hele et sted og, få fornemmelsen af at din samlede gæld, faktisk går nedad, og ikke bliver spist op af renterne

Linket lige her giver et overblik over forskellige låne udbyder. De er alle online, og ansøger du i dag og bliver du godkendt efter en automatisk kreditvurdering har du pengene sat ind på din bankkonto indenfor seneste 1-2 bankdage. Når pengene er på din konto, kan du herefter betale dine mindre lån ud.